Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Taitoharjoitus

Tapahtuman ajankohta:

TULOKSET: miehet ja naiset | GPS-seurannat: ALKUERÄ ja FINAALI | REITINVALINTA-ANALYYSI


Alustava eräjako | lista GPS-seurattavista

Knockout-sprinttiin valmistava harjoitus: 2x erät Puistolassa (SM-sprintin finaali-alueella). Ratamestarina Kimmo Kaario.

Alkuerä 1,7 km ja finaali 1,4 km (lyhintä reittiä). Erissä 5-7 suunnistajaa. Naisten ja miesten erät ovat erikseen, eli miehet ja naiset eivät juokse samoissa erissä kummassakaan vaiheessa. Alkuerään jaettu ennakolta tasaiset erät. Finaalin erät muodostuvat alkuerän perusteella siten, että jokaisen alkuerän kaksi nopeinta nousee ylempään erään ja kaksi hitainta putoaa alempaan. Kartta 1:4000 ja kokoa A5. Rasteilla pienet rastiliput. Harjoituksessa mahdollisesti käytettävät hajontamenetelmät ovat perhoshajonnat, runners' choice ja viestihajonnat. Useita tien ylityksiä molemmissa erissä, noudattakaa varovaisuutta ja Suomen lakia. Alkuerät alkavat miehillä klo 18:05 ja naisilla 18:15. Finaalit alkavat miehillä klo 18:40 ja naisilla 18:52.

Verryttelykartat ovat jaossa Scanburgerilla klo 17:30-17:50. Verryttelykartasta selviää lähtöpaikkojen ja maalien sijainnit sekä kielletty verryttelyalue (=treenin maasto). Molempien erien lähdöt ja maalit ovat eri paikoissa, enintään 400 metrin päässä Scanburgerilta. Parkkitilaa löytynee noin kymmenelle autolle Scanburgerin viereisiltä kiekkopaikoilta. Maksuttomia tienvarsipaikkoja löytyy muun muassa Aatoksenkadulta parin sadan metrin päästä.

Erien aikataulut

Ilmoittautuminen harjoitukseen tämän linkin kautta su 10.9. klo 23:59 mennessä. Harjoitus on Suunta Jyväskylää edustaville maksuton, muilta maksu 10€. Maksu etukäteen Mobilepaylla.