Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Taitoharjoitus

Tapahtuman ajankohta:

GPS-seuranta | ANALYYSI

Sprinttiharjoitus Lutakossa, erityisesti nuorten näyttökisoihin valmistavaksi suunniteltu. Kolme lyhyttä vetoa itselle sopivalla palautuksella. Rasteilla pienet rastiliput, ei ajanottoa. Lähdöt omaan tahtiin klo 18:00-18:30.

Vetojen pituudet lyhintä reittiä ovat 0,9+1,0+0,9 km. Kaikki vedot ovat omalla karttapalalallaan, alkavat K-pisteeltä ja päättyvät maaliin. Vedot alkavat aina edellisen vedon maalista, josta on muutaman kymmenen metrin matka K-pisteelle. Kaikki karttapalat on tulostettu samalle paperille (A4). Kartan mittakaava 1:4000. Irralliset rastimääritteet tarjolla, karttaan rastimääritteitä ei ole painettu. Kartalla on muutamia kiellettyjä alueita, jotka on merkitty karttaan, muttei maastoon. Kielletyt alueet voivat vaihtua vetojen välillä. Radat ylittävät Schaumanin puistotien. Olkaa varovaisia ylityksissä ja huomioikaa, että tien ylitys sallittu vain suojateiden kohdalta!

Ensimmäisen vedon lähtö sekä viimeisen vedon maali sijaitsee Wilhem Schaumanin rintakuvalla.

Ilmoittautuminen harjoitukseen tämän linkin kautta su 7.5. klo 23:59 mennessä. Harjoitus on Suunta Jyväskylää edustaville maksuton, muilta maksu 8€. Maksu etukäteen Mobilepaylla.