Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Knockout-harjoitus

Tapahtuman ajankohta:

TULOKSET

ALKUERÄN ERÄJAOT | LISTA GPS-SEURATTAVISTA


Gps-seurannat: alkuerä | välierä | finaali

Reitinvalinta-analyysi


Harjoitus on siirretty sunnuntaille pakkasen takia.

Knockout-treeni Kortepohjassa, erät 3 kpl: 1,6 km + 1,6 km + 2,0 km. Etukäteen muodostetut 7-8 hlö erät. Erän 2 nopeinta nousee ylempään ja 2 viimeistä putoaa alempaan erään. Rasteilla pienet rastiliput, "leimaus" rastilippua hipaisemalla. Ei ajanottoa. Kartta 1:4000 ja kokoa A5 kaikissa erissä. Välierässä rata on piirretty kahdelle karttapalalle, jotka on painettu vierekkäin samalle paperille, rastinumerointi on jatkuva. Harjoituksessa mahdollisesti käytettävät hajontamenetelmät ovat perhoshajonnat, viestihajonnat, runners' choice ja putki.

Kaikkien erien lähtö ja maali sijaitsee Rentukan edustalla. Pysäköinti esim. K-Market Länsiväylän pihaan.

Monelle tuttu Kortepohjan maasto tarjoaa talvella uusia reitinvalintahaasteita, koska valtaosa nurmialueista on kuvattu kielletyllä oliivinvihreällä. Näin ollen lumihangessa kahlaamista ei ole myöskään luvassa. Reitinvalintojen vaikeuttamiseksi kartalle on lisätty muutamia kiellettyjä alueita, joita ei ole luonnolisestikaan maastoon merkitty (ks. kuva alta). Käytössä myös uutta, vartavasten tätä harjoitusta varten kartoitettua aluetta!

Aikataulu: Alkuerät 10:00, välierät 10:25, finaalit 10:55.

Ilmoittautuminen harjoitukseen tämän linkin kautta pe 19.1. klo 23:59 mennessä. Harjoitus on Suunta Jyväskylää edustaville maksuton, muilta maksu 10€. Maksu etukäteen Mobilepaylla.