Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Sprinttiharjoitus

Tapahtuman ajankohta:

Lähtölista | GPS-seurattavat | GPS-seuranta

Tulokset | Väliajat | Reitinvalinta-analyysi


Lauantain treenipäivä aloitetaan henkilökohtaisella karsinnalla, jossa haetaan asetelmat iltapäivän knockoutin alkuerään (voit toki osallistua pelkästään tähän harjoitukseen, tai pelkästään iltapäivän treeniin). 2,4 km rata, rasteilla emit-pukit. Kartta 1:4000 / 2m ja kokoa A5.

Rata kiertää Tuomiojärven rantamaisemissa sekä muutamien kerrostalojen ja yläkoulun piha-alueilla. Karsinnalle tyypilliseen tapaan tämä sprintti ei ole teknisesti kovinkaan haastava – hyvät reitinvalinnat sekä kova juoksuvauhti ovat tärkeimmät asiat hyvän tuloksen tavoittelussa. Kaikki nurmialueet on kuvattu kielletyllä oliivinvihreällä lumessa kahlaamisen välttämiseksi, ja toisaalta hyvien reitinvalintavälien mahdollistamiseksi. Karttaan lisätty myös muutamia kiellettyjä alueita haasteen lisäämiseksi. Kiellettyjä alueita ei ole merkitty maastoon. Rata on piirretty kahdelle karttapalalle, jotka on tulostettu samalle paperille. Rastinumerointi on jatkuva. Kielletyt alueet saattavat muuttua karttapalojen välillä.

Lähdöt tapahtuvat lähtölistan mukaan 30 sekunnin välein, lähtöpaikalla on lähtökello piippaamassa tarkan lähtöhetken. Ensimmäinen lähtö klo 10:00. Ajanotto tapahtuu kuntorastityyliin: emit nostetaan nollaleimasimesta lähtöhetkellä. Maalileiman jälkeen purku tietokoneelle. Emittejä ei tarvitse lukea koneelle sisään ennen harjoitusta. Lähtölistat julkaistaan tällä sivulla perjantaina illalla.

Verryttelyalue sekä lähdön ja maalin sijainti selviävät verryttelykartoista, jotka ovat jaossa Viitaniemen koulun parkkipaikalla klo 9:30 alkaen.

Ilmoittautuminen harjoitukseen tämän linkin kautta ke 7.2. klo 23:59 mennessä. Harjoitus on Suunta Jyväskylää edustaville maksuton, muilta maksu 8€. Maksu etukäteen Mobilepaylla.