Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Knockout-harjoitus

Tapahtuman ajankohta:

Tulokset

Alkuerien eräjaot | GPS-seurattavat

GPS-seurannat: alkuerä | välierä | finaali

Reitinvalinta-analyysi


Knockoutin erät (alkuerä + välierä + finaali) 6-8 suunnistajan ryhmissä. Alkuerän eräjaot muodostetaan ensisijaisesti aamun karsinnan tulosten perusteella, siten, että aamun nopeimmat muodostavat alkuerä A:n, seuraavat B:n jne. Mahdollisia aamun treeniin osallistumattomia suunnistajia sijoitetaan kuitenkin eriin valmentajien harkinnan perusteella. Alkuerien 2 parasta nousee välierävaiheeseen ylöspäin ja erien 2 viimeistä putoaa alempaan erään. Sama toistuu välierävaiheen ja finaalin välillä.

Alkuerävaiheen ensimmäinen lähtö klo 13:45, välierän 14:15 ja finaalin 14:45. Kartta 1:4000 / 2 m ja kokoa A5 kaikissa erävaihessa. Rasteilla pienet rastiliput, ei ajanottoa.

Harjoituksen maasto koostuu pääosin väljästi rakennetusta 70-luvun laatikkotalo-arkkitehtuurista. Talojen väleissä on pieniä metsiköitä sekä laajoja nurmialueita. Kesällä maastossa voi edetä hyvin suoraviivaisesti, mutta talviolosuhteisiin radat on laadittu siten, että lumihangessa kahlaamista tulee mahdollisimman vähän. Osa nurmialueista on kuvattu kielletyllä oliivinvihreällä, minkä lisäksi radoille on lisätty muutamia kiellettyjä alueita, jotka on merkitty ainoastaan karttaan. Harjoituksessa mahdollisesti käytettävät hajontasysteemit ovat viestihajonnat, perhoshajonnat, runners’ choice ja putki.

Kaikkien erien lähtö ja maali on samassa paikassa. Paikan sijainti (300m parkista) sekä sallittu verryttelyalue selviävät verryttelykartasta. Kartat ovat jaossa Vaajakummun koulun C-ovella klo 13:15 alkaen. Koululla on lämmintä sisätilaa käytössämme klo 13:30-16:00, eli erien välissä voi käydä sisällä lämmitelemässä ja treenin päätteeksi vaihtaa vaatteet sisätiloissa. Ei ulkokengissä sisälle! Kulku C-ovesta (ks. kuva alla).

Ilmoittautuminen harjoitukseen tämän linkin kautta ke 7.2. klo 23:59 mennessä. Karttamaksu Suunta Jyväskylän jäsenille 5€, muilta maksu 10€. S-JKL valmennusryhmäläiset ja alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Maksu etukäteen Mobilepaylla: seuran jäsenet tällä linkillä ja muut tällä linkillä.