Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Sprinttiharjoitus

Tapahtuman ajankohta:

ALKUERÄN ERÄJAOT | LISTA GPS-SEURATTAVISTA


Gps-seurannat: alkuerä | välierä | finaali

Reitinvalinta-analyysi


Knockoutin erät (alkuerä + välierä + finaali) 6 suunnistajan ryhmissä Nisulassa. Alkuerien 2 parasta nousee välierävaiheeseen ylöspäin ja erien 2 viimeistä putoaa alempaan erään. Sama toistuu välierävaiheen ja finaalin välillä. Alkuerien eräjaot ilmestyvät tälle sivulle lauantaina viimestään klo 15. Harjoituksen alustava aikataulu: alkerät klo 10:00, välierät 10:30 ja finaalit 10:55 alkaen.

Kartta 1:4000 / 2 m ja kokoa A5 alkuerässä ja välierässä, finaalissa A4. Finaalin rata on painettu kahdelle karttapalalle, jotka ovat samalla paperilla vierekkäin. Rastinumerointi on jatkuva. Rasteilla pienet rastiliput, ei ajanottoa. Ratamestarina Pauli.

Lumihangessa kahlaamisen välttämiseksi osa nurmialueista on kuvattu kielletyllä oliivinvihreällä, minkä lisäksi radoille on lisätty muutamia kiellettyjä alueita, jotka on merkitty ainoastaan karttaan. Maasto on monin paikoin jäinen, nastalliset kengät ovat välttämättömät! Harjoituksessa mahdollisesti käytettävät hajontasysteemit ovat viestihajonnat, perhoshajonnat, runners’ choice ja putki.

Harjoituksen keskus on Sepänaukiolla, jossa on kaikkien erien maali sekä välierän ja finaalin lähtö. Alkuerän lähtö on muualla, muutaman sadan metrin päässä. Sepänaukiolla jaossa verryttelykartat klo 9:40 alkaen, josta selviää verryttelyalue sekä alkuerän lähtöpaikka. Sepänaukion kupeesta (Pizza Stopin vierestä) löytynee noin 10 autolle parkkitilaa, kadunvarsipaikkoja löytyy esim. Yrjönkadulta.

Ilmoittautuminen harjoitukseen tämän linkin kautta ke 6.3. klo 23:59 mennessä. Harjoitus on maksuton Suunta Jyväskylää edustaville, muilta maksu 10€. Maksu etukäteen Mobilepaylla.