Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Sprinttiharjoitus

Tapahtuman ajankohta:

Lista GPS-seurattavista | GPS-seuranta | Reitinvalinta-analyysi


Sprinttivedot 1,1 + 1,3 + 1,4 km Pupuhuhdassa. Pupuhuhdan 70-luvun laatikkotalot muodostava saman tyyppisen lähiöalueen kuin Kangaslammella on odotettavisa, nuorten näyttökilpailussa ja Jyvässprintissä toukokussa. Tämä harjoitus toimii siis hyvänä valmistautumisena kyseiseen kisaan!

Vedoissa ei ole hajontaa, on tarkoitus tehdä vedot yksilövetoina pitäen 1-2 min palautus vetojen välissä.  Vapaat lähtöajat, ei ajanottoa. Rasteilla pienet rastiliput. Kartat jaossa Huhtasuon Koulun parkissa klo 10:00-10:45. Ratamestarina Pauli.

Jokainen veto on tulostettu omalle karttapalalleen, karttapalat A4 paperin molemmin puolin. Mittakaava 1:4000 ja käyräväli 2 metriä. Talojen nurmialueet on kuvattu kielletyllä oliivinvihreällä lumihangessa kahlaamisen välttämiseksi. Lisäksi karttaan on lisätty muutamia kiellettyjä alueita reitinvalintojen haastavuuden lisäämiseksi. Veto alkaa aina K-pisteeltä ja päätyy maaliympyrään. Uuden vedon lähtö edellisen maalin välittömässä läheisyydessä. Parkista ensimmäiseen lähtöön noin 200 metriä, samoin kuin viimeisestä maalista parkkiin. Irralliset rastimääritteet tarjolla karttojenjakopisteellä, määritteet on myös kartassa.

Ilmoittautuminen harjoitukseen tämän linkin kautta ke 20.3. klo 23:59 mennessä. Harjoitus on maksuton Suunta Jyväskylää edustaville, muilta maksu 7€. Maksu etukäteen Mobilepaylla.