Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Taitoharjoitus

Tapahtuman ajankohta:

Livelox (aukeaa klo 18:30)


Maastokauden avaus Keljonkankaalla! 4,0 km keskimatkatyylinen rata urheilupuiston lähimpiä mäkiä koluten. Rata on laadittu sellaisia alueita hyödyntäen, että odotettavissa on lumettomat olosuhteet. Lähdöt omaan tahtiin, kartat jaossa parkissa klo 18:00-18:20. Rasteilla pienet rastiliput. Kartta kokoa A4, mittakaavassa 1:10000 / 5 m, polut ja latupohjat on poistettu kartasta. Rata on painettu useammalle karttapalalle, jotka on tulostettu samalle paperille. Rastinumerointi on jatkuva. Rastinmääritteet ainoastaan kartassa, ei irrallisia määreitä. Parkista matkaa lähtöön alle 200 metriä, maali parkkipaikalla.

Huom: junnuille tarjolla oma 1,8km mittainen rata, joka on noin HD12-vaatimustasoa. Junnukartassa on polut normaalisti, se on kokoa A5 ja mittakaavassa 1:7500. Yhteinen alkuverryttely ja treeniohjeistus nuorille parkkipaikalla klo 18:00.

Ilmoittautuminen harjoitukseen tämän linkin kautta ma 29.4. klo 23:59 mennessä. Harjoitus on Suunta Jyväskylää edustaville maksuton, muilta maksu 8€. Maksu etukäteen Mobilepaylla.