Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Mitä suunnistus on? Liity jäseneksi

Anna palautetta

Kuntorastit: Ruotsinperä

Ajankohta:

Ma 10.06.2013 17-18:30

Järjestäjä:

Rauno Pietiläinen, 0405496250, rauno.pietilainen(ät)norssi.jyu.fi

Omatoimirastit:

Kartat tilattavissa tapahtumapäivänä klo 00:01.

Tulokset:

Lisätietoa:

Ruotsinperän kartalla pääset aitoon Jukola-maastoon sopivasti ennen varsinaista h-hetkeä. Kartta on JyväsJukolan kartan pohjoisosaa vuodelta 2011. JyväsJukolan ajoista maaston kulkukelpoisuus on metsätalouden johdosta muuttunut paikoin merkittävästi.

Kuitenkin nyt tarjottavilla radoilla kulkukelpoisuus on varsin mukava ja pääset nauttimaan välillä vauhdikkaastakin etenemisestä. Kartan alueelle on tullut jonkinverran uusia aukkoja ja uusia kulku-uria. A-radalle olen lisännyt karttoihin käsin yhden reitinvalintaan vaikuttavan aukon.

Harjoituksessa on tarjolla kaksi rataa ilman hajontoja

A-rata 7,2 km 13 rastia
B-rata 4,9 km 9 rastia

Radat ja rastimääritteet ( ilman kohteen kokoa) ovat valmiiksi painettu karttoihin.

Sisäänkirjautumisesta kuljet aukolla olevaa kulku-uraa pitkin n. 300 metriä lähtöleimasimelle. Älä poikkea uralta, sillä aukko on vasta istutettu.

Maalileimasin sijaitsee samassa paikassa kuin lähtöleimasin. Lähdössä on toimitsija varmistamassa klo 18.45 asti, että leimaat ensin lähtöleimasimessa ja maastosta poistullessa maalileimasimessa.

Maalileimauksen jälkeen kuljet saman 300 metriä toiseen suuntaan ja korttisi puretaan samassa paikassa missä kirjauduit sisään.

Tervetuloa nauttimaan aidosta Jukola- maastosta.
Opastus: