Kuntorastit: Sääksvuori

Ajankohta:

Ti 16.06.2015 17-18:30

Järjestäjä:

Janne Partanen, 0505661601, janne.partanen(at)muuramelainen.com

Tulokset:

Lisätietoa:

HUOM! Rastit poikkeuksellisesti keskiviikkona!

HUOM! VIIME HETKEN MUUTOS A-, B-LYHYT JA B-RATOIHIN. A-RADAN 8, B-RADAN 7 JA B-LYHYEN 4 RASTI JYRKÄNNE ON SIIRRETTY RASTIYMPYRÄSSÄ OLEVAAN KIVEEN. SYYNÄ SIIRTOON ON JYRKÄNTEEN ALLA OLEVA METSÄKANALINNUN PESÄ.RAUHOITETAAN JYRKÄNTEEN ALAPUOLINEN ALUE LIIKKUMISELTA. MUUTOS MERKINTÄÄN MALLIKARTTOIHIN SEKÄ KYSEISTEN RATOJEN RASTIMÄÄRITTEISIIN.


Lähtöpaikka sijaitsee JE:n varastoalueella. Alueella on suoritettu sähkölinjojen ympäristöissä hakkuita. Linjojen läheisyyteen ja alle on tullut uusia ajouria, joita ei ole päivitetty karttaan.
Kartassa oleva vanha ura on osittain jäänyt uusien urien / hakkuutähteen alle. D-radalla kannattaakin tukeutua sähkölinjoihin polkujen sijaan.
Kartan pohjoisosassa olevassa mäessä merkkailtu Sääksvuoren asutusalueen uusia katuja / tontteja punaisella maalilla. Merkityn alueen kautta voi liikkua normaalisti.
Muutamia alueita on tänäkin vuonna taimien istutuksien takia merkattu kielletyksi. Kiellettyjenalueiden läpi kulkevia teitä saa käyttää liikkumiseen.
Suoalueet ovat vieläkin märkiä eli jos haluaa selvitä kuivinjaloin kotiin niin nämä alueet kannattaa kiertää.

A-rata 7,0 km
B-rata 5,2 km
B-lyhyt 3,1 km
C-rata 3,5 km
D-rata 1,8 km


Maali suljetaan kello 20:30. Tule siis pois maastosta viimeistään tuohon mennessä. Mikäli maalin sulkeutuessa on vielä suunnistajia maastossa, niin seura käynnistää etsinnät ensin seuran omin voimin ja sen jälkeen tekee tarvittaessa ilmoituksen kadonneesta suunnistajasta yleiseen hälytysnumeroon.

Opastus: