Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Kuntorastit: Kuokkala

Ajankohta:

La 01.09.2018 12-13:30

Järjestäjä:

Kimmo Kaario, ,

Omatoimirastit:

Kartat tilattavissa tapahtumaa seuraavana päivänä.

Tulokset:

Lisätietoa:

Kuntosuunnistus Jyvässprintin yhteydessä Jyväskylän Kuokkalassa.

Radat (matkat lyhintä sallittua reittiä):
A 3,7 km 19 rastia
B 2,6 km 16 rastia

Kuntosuunnistuksessa on noudatettava liikennesääntöjä ja sprinttisuunnistuksen kiellettyjä alueita. Suunnistuksen aikana liikutaan talojen piha-alueilla, jalkakäytävillä ja kevyen liikenteen väylillä. Samaan aikaan alueen liikenne sekä asukkaiden liikkuminen ja elämä jatkuu normaalisti. Huomioithan siis huolellisesti alla luetellut kielletyt alueet sekä alueella liikkuvat ihmiset, pyöräilijät ja autot.

Kuntosuunnistajien pysäköinti Tikan koulun hiekkakentällä kilpailun pysäköinninohjaajien ohjeiden mukaisesti tai Kuokkalan alueen sallituilla kadunvarsipysäköintipaikoilla. Mikäli mahdollista, suosi pyöräilyä ja kimppakyytejä.

Kuntosuunnistuksen lähdöt klo 12 - 13.30. Maali sulkeutuu klo 14.00. Kuntosarjojen ilmoittautumiset ja maksu infoon paikan päällä. Lähtö sijaitsee kilpailun lähtöpaikalla, josta saa kartan lipuketta vastaan. Lähtöön on matkaa 600m. Kuntosuunnistajien maali sijaitsee infon lähellä. Hinta 10 €, alle 18-vuotiaille 5 €, emit-vuokra 5 €. Suunta Jyväskylän kuntorasteilla hyväksytyt liikuntasetelit käyvät maksuvälineinä. Kuntorastien kausi- ja sarjakortit eivät käy.

Paikalla myös Suunnistajan Kaupan myyntiauto.

Kielletyt kohteet


Jyvässprintti-2018

Kilpailukutsu

Opastus: