Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Mitä suunnistus on? Liity jäseneksi

Anna palautetta

Kuntorastit: Keljonkangas

Ajankohta:

Pe 10.05.2019 11-12

Järjestäjä:

Risto Uuttu, 050 3840387, ristosak.uuttu@gmail.com

Rastilippu:

Tulokset:

Lisätietoa:

Kansallisten yhteydessä.
Ratamestarit Itkonen & Klemettinen, muut järjestelyt Risto Uuttu.

Kuntosarjat A, B, C ja rastiralli (lähdöt klo 11 – 12).
A-rata 4,0 km, 14 rastia, kartan mittakaava 1:10000
B-rata 2,7 km, 12 rastia, 1:10000
C-rata 1,8 km, 7 rastia, 1:7500

Kuntosarjojen radat on laadittu keskimatkan luonteisiksi ja niillä on runsaasti rasteja. Koodien tarkistus kannattaa tehdä huolella, sillä maastossa on paljon rasteja paikoin hyvinkin lähekkäin.

Sarvivuoressa, Päijänteen rantamaastossa, on sekä rinnettä että tasaisempia mäkien lakialueita. Maasto on metsäistä ja paikoin kallioista. Soita, hakkuualueita tai tiheiköitä ei reiteillä juuri ole. Kilpailualue on kaupungin virkistysaluetta, ja polkuja on osassa maastoa melko runsaasti. Näkyväisyys on lähes kauttaaltaan hyvä, mutta maapohjan kivisyys hidastaa paikoin juoksuvauhtia.

Osallistumismaksu 10 €, alle 18-vuotiaille 5 €, emit-vuokra 5 €. Suunta Jyväskylän kuntorasteilla hyväksytyt liikuntasetelit käyvät maksuvälineinä. Kuntorastien kausi- ja sarjakortit eivät käy, myöskään piikkilistat eivät ole käytössä.

Kuntosarjojen ilmoittautuminen ja maksu suoritetaan kilpailukeskuksen infossa. Infosta saa lipukkeen, jota vastaan saa kartan kuntosuunnistuksen lähtöpaikalla, jonne on kilpailukeskuksesta matkaa n. 900 m hyväpohjaista reittiä pitkin. Maastoon pääsee klo 11-12 välisenä aikana. Maalissa leimataan omaan, erilliseen kuntorastien maalileimasimeen. Emit puretaan infossa. Myös ilman emitiä suunnistavat sekä keskeyttäneet ilmoittautuvat infossa maastosta tultuaan.

Tervetuloa seuraamaan kilpailua ja kuntosuunnistamaan tuliterällä kartalla!
Paikalla on myös kisakahvio ja Suunnistajan Kaupan myyntiauto.

Kilpailukeskuksen osoite on Itätuulentie 13, Jyväskylä. Käytössä on pysäköinninohjaus.

Opastus: