Kuntorastit: Tuomiojärvi

Ajankohta:

Ke 10.04.2019 17-18:30

Järjestäjä:

Tommi Lahtonen, 050-5836 044, tommi.j.lahtonen(at)jyu.fi

Rastilippu:

Tulokset:

Lisätietoa:

Radat:

B-rata 3,6 km
C-rata 1,8 km

Tarjolla on osittain metsää ja osittain kaupunkialuetta. Takatalvi iski ja pakkasta riittää torstai-iltaan asti, joten tiedossa on umpihankirastit. Maastossa ja poluilla tulee olemaan varmasti hyvin liukasta. Nastakenkä on paras tossuvalinta. Tarjolla on muutama hyvin jyrkkä rinne, joissa pitoa tarvitaan.

Muistathan, että sprinttikarttaan tummanvihreällä piirretyillä alueilla ei saa kulkea, vaikka ne maastossa näyttäisivätkin kulkukelpoisilta. Ylitsepääsemättömiksi merkittyjä aitoja ei myöskään saa ylittää eli tällä kartalla kaikki aidat. Yksityisillä piha-alueilla ei myöskään saa kulkea.

Haluatko välttää jonottamista? Ilmoittaudu etukäteen rastilippupalvelussa ja myös maksa osallistumisesi rastilipussa. Voit tämän jälkeen marssia suoraan kirjautumaan lähtökoneelle ja ohittaa maksujonon. Jos sinulla on sarjalippuja tai kausikortti, niin voit myös silloin mennä suoraan kirjautumaan lähtökoneelle. Rastilipussa etukäteen ilmoittautuminen nopeuttaa lähtöäsi vaikka et maksaisi osallistumistasi rastilipun kautta. Jos sinulla ei ole emit-korttia, niin silloinkin kannattaa ilmoittautua rastilipun kautta, koska saamme silloin tietosi suoraan valmiiksi koneelle.

Jos maksat muilla tavoilla, käytät piikkilistaa tai haluat vuokrata emitin etc., niin silloin joudut jonottamaan maksujonossa.

Opastus: