Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Kuntorastit: Harju

Ajankohta:

To 09.04.2020

Järjestäjä:

Tuomas Hjelt, ,

Rastilippu:

Omatoimirastit:

Kartat tilattavissa tapahtumaa seuraavana päivänä.

Tulokset:

-

Lisätietoa:

Omatoimirastien sarja jatkuu Harjun sprintillä. Ratavaihtoehtoja on kaksi - pidempi ja lyhyempi. Rastit on merkitty maastoon punaisella kuitunauhalla. Pikataipaletyyliin tarjolla olisi ainutlaatuinen yhdistelmä rinnettä ja asfaltti-pätkää. Radat sivuavat asuinaluetta, joten muistetaan tärkeimpänä että tonttivihreälle ei mennä. Autoille pitäisi olla tilaa Harjun kentän ja Vesilinnan parkeissa, koska paikat ovat tällä hetkellä suljettuna.

Yökyöpeleille tiedoksi, että alue on myös yöaikaan jokseenkin valaistu, joten pienellä kartanlukuvalolla pärjää aina. Pienestä valosta voi olla myös hienoista hyötyä, sillä osalla rasteista on heijastin. Vauhdikkaaseen luukutukseen suositellaan myöhäisilta-aikoja (22-). Tällöin alueella on varsin autiota. Sitä vastoin, päivisin ja ilta-aikaan väylillä ja portaikoissa on havaittu välillä jopa ruuhkaa.

A-rata 3.4 km, 15 rastia, 1:4000/2m
B-rata 2.3 km, 11 rastia, 1:4000/2m

Huomaa, että nämäkin omatoimirastit edelleen ilmaista hupia seuran jäsenille ja alle 16-vuotiaille, muille eri maksuvaihtoehtoja. Hyviä sprinttailuja! T. Ratamestari Harjulta

Harju

Opastus: