Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Kuntorastit: Ilvesvuori

Ajankohta:

To 25.06.2020 17-18:30

Järjestäjä:

Jari Pitkänen, ,

Rastilippu:

Omatoimirastit:

Kartat tilattavissa tapahtumaa seuraavana päivänä.

Tulokset:

Lisätietoa:

Tervetuloa Ilvesvuoren runsasrastisen metsän varjoihin suunnistamaan ja etsimään suojaa paahtavalta auringolta. Riippuen reittivalinnastasi voit jopa tuntea suon viileän veden varpaissasi (jos suo nyt ei ihan ole kuivunut). C-radalla pääsee jo hiukan enemmän suunnistamaankin ja pitkillä radoilla voi halutessaan haastaa itseään myös fyysisesti.
Alueen karttaa on päivitetty metsähakkuista johtuen, mutta hakkuualueen rajat eivät ole ihan metrin päälle kynä&kartta päivitysmenetelmästä johtuen, joten kannattaa tukeutua myös muihin maastokohteisiin. Hakkuualue on kuitenkin enimmäkseen hyväkulkuista ja ajouria on enemmän kuin mitä karttaan on merkitty.
Opastus paikalle 9-tien Lemmikin kohdalta.

A-rata (vaativa) 6,0 km, 19 rastia, 1:7500
B-rata (vaativa) 5,0 km, 16 rastia, 1:7500
BL-rata (vaativa) 3,9 km, 12 rastia, 1:7500
C-rata (helpohko) 3,2 km, 11 rastia, 1:7500
D-rata (helppo, aloittelijoille) 1,3 km, 7 rastia, 1:5000


HUOM!
Korona-rajoituksista johtuen huolehdi osaltasi seuraavista asioista tapahtumapaikalla:

1. Muista turvaetäisyydet jonottaessa (jono pitenee, mutta ei vaikuta juurikaan etenemiseen)
2. Suosittelemme maksun suorittamista Rastilippu.fi-palvelun kautta (tällöin käteisen käsittely tapahtumapaikalla vähenee, toki käteinen maksutapana käy)

- Maksaminen rastilipun kautta tapahtuu seuraavasti:
Valitse tältä sivulta linkki normaaliin kuntosuunnistustapahtumaan (pääset Rastilippu-palveluun ja suoraan kyseiseen tapahtumaan), mikäli ilmoittaudut ensimmäistä kertaa sinun pitää syöttää omat tietosi. Tarkista vielä, että olet oikeassa tapahtumassa ja paina "ilmoittaudu tapahtumaan". Tarkista henkilötiedot ja paina "Maksutavan valintaan". Maksutapaluettelossa löytyvät mobiilimaksut "Siirto" ja "Pivo" sekä useiden pankkienverkkomaksamisvaihtoehdot. Tavallisella pankkikortilla ja luottokortilla maksettaessa valitaan "Visa, Mastercard"-vaihtoehto. Maksun jälkeen ilmoittautuminen ja maksusuoritus näkyy järjestäjälle.

3. Paikalla on saatavana käsidesiä, jota voit halutessasi käyttää.
4. Maaliin tullessa, muista turvaetäisyydet jonottaessa lukija-leimasimelle (tuloksesi lasketaan maalileimasimen leimauksesta, joten jonotusajalla ei ole vaikutusta tulokseen)

Opastus: