Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Kuntorastit: Kinkoriutta

Ajankohta:

Ke 17.06.2020 17-18:30

Järjestäjä:

rm: Tomi Löfman, ,

Rastilippu:

Omatoimirastit:

Kartat tilattavissa tapahtumaa seuraavana päivänä.

Tulokset:

Lisätietoa:

Huom! Keskiviikkona

A-Rata 6,5 km
B-Rata 5,0 km
BL-Rata 3,4 km
C-Rata 3,5 km
D-Rata 1,9 km

Suunnistajan kaupan myyntiauto paikalla.

Tapahtuma on ensimmäinen normaali kuntosuunnistus tänä vuonna ja Korona-rajoituksista johtuen huolehdi osaltasi seuraavista asioista tapahtumapaikalla:

1. Muista turvaetäisyydet jonottaessa (jono pitenee, mutta ei vaikuta juurikaan etenemiseen)
2. Suosittelemme maksun suorittamista Rastilippu.fi-palvelun kautta (tällöin käteisen käsittely tapahtumapaikalla vähenee, toki käteinen maksutapana käy)

- Maksaminen rastilipun kautta tapahtuu seuraavasti:
Valitse tältä sivulta linkki normaaliin kuntosuunnistustapahtumaan (pääset Rastilippu-palveluun ja suoraan kyseiseen tapahtumaan), mikäli ilmoittaudut ensimmäistä kertaa sinun pitää syöttää omat tietosi. Tarkista vielä, että olet oikeassa tapahtumassa ja paina "ilmoittaudu tapahtumaan". Tarkista henkilötiedot ja paina "Maksutavan valintaan". Maksutapaluettelossa löytyvät mobiilimaksut "Siirto" ja "Pivo" sekä useiden pankkienverkkomaksamisvaihtoehdot. Tavallisella pankkikortilla ja luottokortilla maksettaessa valitaan "Visa, Mastercard"-vaihtoehto. Maksun jälkeen ilmoittautuminen ja maksusuoritus näkyy järjestäjälle.

3. Paikalla on saatavana käsidesiä, jota voit halutessasi käyttää.
4. Maaliin tullessa, muista turvaetäisyydet jonottaessa lukija-leimasimelle (tuloksesi lasketaan maalileimasimen leimauksesta, joten jonotusajalla ei ole vaikutusta tulokseen)

Tarjoamme omatoimirasti-mahdollisuuden tapahtumapäivän jälkeisestä päivästä lähtien seuraavan viikon tiistaihin saakka. Maksu tähän suoritetaan rastilippu-palvelun kautta valitsemalla saman tapahtuman omatoimirastit. Hinta on hieman halvempi, kartta pitää itse tulostaa. Tässä vaihtoehdossa käyvät on erilaiset liikuntasetelivaihtoehdot (sähköiset versiot) ja kausikortti. Omatoimirastit ovat maksullisia myös jäsenille tästä tapahtumasta alkaen. Vain Suunnan alle 16v. jäsenet ovat ilmaisia. Sarjakorttien käyttö omatoimirastien maksamisessa ei valitettavasti ole mahdollista, teknisistä syistä johtuen.

Omatoimirastien karttalatauslinkin tilaaminen tulee mahdolliseksi tapahtumaa seuraavan vuorokauden alussa.

Hinnasto

Opastus: