Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Kuntorastit: Sippulanniemi

Ajankohta:

Pe 03.04.2020 17-18:30

Järjestäjä:

Kati Korhonen, ,

Rastilippu:

Omatoimirastit:

Kartat tilattavissa tapahtumaa seuraavana päivänä.

Tulokset:

-

Lisätietoa:

Kevät keikkuen tulevi, ja metsässä on mukavaa liikkua poikkeusaikanakin. Siksipä on Sippulanniemeen järjestetty ylimääräiset omatoimirastit! Maasto on erinomaisessa kunnossa erityisesti pakkasöiden jälkeen eikä kosteutta ole liiaksi muulloinkaan. Rastit on merkitty maastoon rastilipuilla pe 3.4.- ti 14.4. välisen ajan. Tämän jälkeen rasteille jää puna-keltaiset kuitunauhat loppukevään ajaksi. Jos jokin rastilippu on kadonnut, ilmoitathan siitä meille palautekanavamme kautta.

B-rata (vaativa) 5,0 km, 13 rastia, 1:7500
C-rata (helpohko) 3,7 km, 12 rastia, 1:7500
D-rata (helppo, aloittelijoille) 1,5 km, 7 rastia, 1:7500

B-radalla tarjoillaan kauden alkuun sopivasti haastetta vaikka kilpasuunnistajallekin. C-radalla rastien läheisyyteen pääsee polkuihin tukeutuen, mutta useimmille rasteille joutuu kuitenkin suunnistamaan. D-rata on koko perheen rata, jonka pääsee kiertämään polkuja pitkin ja rastit näkyvät poluille, jos vaan osaa sopivalla kohdalla tarkkailla ympäristöä. Kartan mittakaava 1:7500 tarkoittaa sitä, että 1 cm kartalla = 75 metriä maastossa.

Näin kauden alussa muistutellaan myös kielletyistä alueista: Tonttivihreille ja punaisella viivoituksella/ristirasterilla merkityille golfkentille meneminen on ehdottomasti kiellettyä, vaikkei kukaan näkisi. Näin pidämme yllä suunnistuksen hyvää mainetta.

Lähtöä/maalia lähin P-paikka on Ristikiventie 24:n kohdalla. (Kartassa P:n alapuolella oleva kenttä.) Lisää pysäköintitilaa löytyy esimerkiksi Kissankellon ja Sippulantien risteyksen parkkipaikalta.

Antoisia suunnistushetkiä!

Kollaash

Opastus: