Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Kuntorastit: Surkee

Ajankohta:

La 26.09.2020 14-15:30

Järjestäjä:

Jani Kurhinen, ,

Rastilippu:

Omatoimirastit:

Kartat tilattavissa tapahtumaa seuraavana päivänä.

Tulokset:

Lisätietoa:

HUOM!

Tapahtumapaikan läheisyydessä olevalla matkailutilalla on samanaikaisesti häätilaisuus, joten noudattakaa tarkasti asettamiamme opasteita. Tulo paikalle samoin kuin lähtö tapahtuu Perälänmutkan kautta. Paikoitus on pellolla kyseisen tien varrella. Matkaa paikoituksesta K-pisteelle on 550 m samoin maalista paikoitukseen. Opasteina sininen kreppinauha. Matkailutilan pihapiiriin on kiellettyä mennä.

Noudattakaa varovaisuutta Perälänmutkan osuudella, tie on kapea ja liikennettä kumpaankin suuntaan.

Surkeen maasto on hyvin monipuolista. Tarjolla on niin upeaa kangasta, polkuja kuin sitten maahan kaatuneita puitakin. Lyhyet radat kulkevat pääsääntöisesti helpompikulkuisessa maaston osassa. Pidemmillä radoilla ei reitinvalintavälejä ole hirveästi tarjolla, mutta kartan luvun kanssa ei kannata nukahtaa.

A-Rata 6,9 km
B-Rata 4,9 km
BL-Rata 3,6 km
C-Rata 2,9 km
D-Rata 1,7 km

HUOM!
Korona-rajoituksista johtuen huolehdi osaltasi seuraavista asioista tapahtumapaikalla:

1. Muista turvaetäisyydet jonottaessa (jono pitenee, mutta ei vaikuta juurikaan etenemiseen)
2. Suosittelemme maksun suorittamista Rastilippu.fi-palvelun kautta (tällöin käteisen käsittely tapahtumapaikalla vähenee, toki käteinen maksutapana käy)

- Maksaminen rastilipun kautta tapahtuu seuraavasti:
Valitse tältä sivulta linkki normaaliin kuntosuunnistustapahtumaan (pääset Rastilippu-palveluun ja suoraan kyseiseen tapahtumaan), mikäli ilmoittaudut ensimmäistä kertaa sinun pitää syöttää omat tietosi. Tarkista vielä, että olet oikeassa tapahtumassa ja paina "ilmoittaudu tapahtumaan". Tarkista henkilötiedot ja paina "Maksutavan valintaan". Maksutapaluettelossa löytyvät mobiilimaksut "Siirto" ja "Pivo" sekä useiden pankkienverkkomaksamisvaihtoehdot. Tavallisella pankkikortilla ja luottokortilla maksettaessa valitaan "Visa, Mastercard"-vaihtoehto. Maksun jälkeen ilmoittautuminen ja maksusuoritus näkyy järjestäjälle.

3. Paikalla on saatavana käsidesiä, jota voit halutessasi käyttää.
4. Maaliin tullessa, muista turvaetäisyydet jonottaessa lukija-leimasimelle (tuloksesi lasketaan maalileimasimen leimauksesta, joten jonotusajalla ei ole vaikutusta tulokseen)

Opastus: