Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Kuntorastit: Kuokkala-Pohjanlampi-Yrttisuo

Ajankohta:

To 29.04.2021

Järjestäjä:

Noora Nieminen, ,

Rastilippu:

Omatoimirastit:

Kartat tilattavissa tapahtumaa seuraavana päivänä.

Tulokset:

-

Lisätietoa:

Sprintti

B: 3.4 km, 17 rastia
C: 1.9 km, 10 rastia

Radat ovat sekoitus perinteistä sprinttiä ja metsää. Alueella ei ole enää lunta, mutta metsän puolella reitinvalinnasta riippuen jalat saattavat kastua.

Molemmilla radoilla ylitetään ei niin vilkasliikenteinen Polttolinja, mutta kuitenkin varovaisuutta tienylityksissä. Muistutuksena myös, että oliivinvihreällä merkatuille piha-aluille ei ole asiaa. Rasteilla liput ja sininen kuitunauha.

Rastit paikoillaan torstaina klo 11 alkaen.

Suunnistajan kauppa myös paikalla 29.4. klo 17-19.

Osallistumismaksu on 5 €. Seuran alle 16v. Nuorille kartta on ilmainen. Maksu maksetaan ensin Rastilippu-palvelussa, minkä jälkeen pdf-muotoinen kartta tilataan kuntorastisivujen kautta ja tulostetaan itse. Sarja- ja kausikorteilla maksavat, piikkilistoilla olevat ja erilaisilla liikuntasetelivahtoehdoilla maksavat tilaavat kartat suoraan ilman Rastilippu-palvelua. Kuntorastien tuotot käytetään vanhaan malliin lasten- ja nuorten suunnistuskoulutuksen ja -toiminnan järjestämiseen.

Toimimme viranomaisten määräysten ja Suunnistusliiton ohjeiden mukaan. Tilanne voi muuttua nopeasti, joten seuraa nettisivujamme.

Opastus: