Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Kuntorastit: Lehtisaari-Satasarvinen

Ajankohta:

Ma 10.05.2021

Järjestäjä:

Jani Kurhinen, 0405838430, jani.kurhinen@gmail.com

Rastilippu:

Omatoimirastit:

Kartat tilattavissa tapahtumaa seuraavana päivänä.

Tulokset:

-

Lisätietoa:

Helatorstai-viikko on vähän monessa mielessä poikkeuksellinen. Kuntorastit on juostavissa ma 10.5. alkaen. Rastit ovat maastossa 19.5. asti.

Tällä kertaa jätetään Lehtisaaren tiesiirtymät väliin ja hyödynnetään täysimääräisesti Satasarvista, joka tarjoaa tarkkoja rinnepisteitä, upeaa kalliomäkeä ja pidemmällä radalla vähän Satasarvisen pohjoisrinteen kivikkoakin.

B-radalla kartankääntö. Jos tähän kaipaa vielä lisää lenkkiä, on C-rata suunniteltu siten, että sen voi ottaa vielä B-radan päälle. Tällä yhdistelmällä saa aikaiseksi epävirallisen A-radan, mutta silloin kartan kanssa joutuu vähän enemmän vaihtelemaan. C- ja D-radat sekä kaikki rastit -kartta on A5-kokoa. Jos nämä tulostaa A4-koossa, muuttuu mittakaava samalla suuremmaksi.

B-Rata, 3,7 km
C-Rata, 1,7 km
D-Rata, 1,1 km

Pysäköintitilaa on käytössä varsin rajallisesti. Haikantien varressa, Satasarvisen pohjoispuolella on tien varressa kolme pysäköintipaikkaa. Lisää pysäköintitilaa löytyy Lehtisaaren kuntotalolta. Tällöin saa myös pienen alkuverryttelyn, eikä tarvitse suoraan lyödä kylmiltään täyttä ylämäkeen.

Osallistumismaksu on 5 €. Seuran alle 16v. Nuorille kartta on ilmainen. Maksu maksetaan ensin Rastilippu-palvelussa, minkä jälkeen pdf-muotoinen kartta tilataan kuntorastisivujen kautta ja tulostetaan itse. Sarja- ja kausikorteilla maksavat, piikkilistoilla olevat ja erilaisilla liikuntasetelivahtoehdoilla maksavat tilaavat kartat suoraan ilman Rastilippu-palvelua. Kuntorastien tuotot käytetään vanhaan malliin lasten- ja nuorten suunnistuskoulutuksen ja -toiminnan järjestämiseen.

Toimimme viranomaisten määräysten ja Suunnistusliiton ohjeiden mukaan. Tilanne voi muuttua nopeasti, joten seuraa nettisivujamme.

Opastus: