Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Mitä suunnistus on? Liity jäseneksi

Anna palautetta

Kuntorastit: Mattilanniemi

Ajankohta:

To 01.04.2021

Järjestäjä:

Tuomas Hjelt, ,

Rastilippu:

Tapahtuma, omatoimirastit
Jos käyt omatoimirasteilla niin suorita maksu omatoimitapahtuman kautta.

Omatoimirastit:

Tulokset:

-

Lisätietoa:

Kuntorastit alkavat omatoimisprinttisuunnistuksella Mattilanniemessä, jossa parkkitilan pitäisi riittää hyvin ihan lähtöalueellakin. Rastipisteissä on sininen kuitunauha ja rastilippu. Rastiliput poistuvat viikon 14 lopulla. Radoilla ei siis ole emit-leimasimia eikä ajanottoa.

Mattilanniemen puistoa

Paikoitellen kinosta vielä löytyi tiistai-iltana, mutta pääasiallisesti kulkuväylät ovat täysin sulia. Muistakaa, että tummanvihreällä merkitty “läpipääsemätön kasvillisuus” tarkoittaa, ettei sen läpi ole sprinttisäännöissä sallittua mennä, vaikkakin näin keväästä harvojen puskien läpäisy saattaisi houkutella.

A-rata 2.9. km, 12 rastia, 1:4000/2m
B-rata 1.8 km, 10 rastia, 1:4000/2m

Osallistumismaksu on 5 €. Seuran alle 16v. Nuorille kartta on ilmainen. Maksu maksetaan ensin Rastilippu-palvelussa, minkä jälkeen pdf-muotoinen kartta tilataan kuntorastisivujen kautta ja tulostetaan itse. Sarja- ja kausikorteilla maksavat, piikkilistoilla olevat ja erilaisilla liikuntasetelivahtoehdoilla maksavat tilaavat kartat suoraan ilman Rastilippu-palvelua. Kuntorastien tuotot käytetään vanhaan malliin lasten- ja nuorten suunnistuskoulutuksen ja -toiminnan järjestämiseen.

Toimimme viranomaisten määräysten ja Suunnistusliiton ohjeiden mukaan. Tilanne voi muuttua nopeasti, joten seuraa nettisivujamme.

Paikalla myös suunnistajan kauppa.

Opastus: