Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Kuntorastit: Sippulanniemi

Ajankohta:

To 06.05.2021

Järjestäjä:

Atte Komonen, 050-5727794,

Rastilippu:

Omatoimirastit:

Kartat tilattavissa tapahtumaa seuraavana päivänä.

Tulokset:

-

Lisätietoa:

A: 5,0 km, 15 rastia
B: 3,5 km, 12 rastia
C: 2,6 km, 10 rastia
D: 1,5 km, 7 rastia

Perinteistä metsäsuunnistusta, jossa välillä voi rallatella pururataa. Maastossa on paljon yksityiskohtia ja polkuja, joita ei ole kartassa, joten tarkkana kannattaa olla. Alueella on tehty jonkin verran metsätöitä, joita ei näy kartassa. Viikko sitten lunta oli vain paikoin pururadalla.

Golfkentälle meno on ehdottomasti kielletty.

Rasteilla liput ja sininen kuitunauha. Rastit paikoillaan torstaina klo 11 alkaen.

Suunnistajan kauppa myös paikalla 6.5. klo 17-19.

Paikoitus: parkkipaikka Ristikiventien ja Nurmilaukan risteyksessä. Radat voi hyvin aloittaa myös keskivaiheilta. Koska paikoitustilaa on vähän, kannattaa siis hyödyntää myös Pohjantien ja Kylmänorontie risteyksen paikoitusta. A- ja B-ratalaiset voivat aloittaa urakkansa myös golfkentän parkkipaikalta tai Sippulantien uimarannan paikoituksesta.

Osallistumismaksu on 5 €. Seuran alle 16v. Nuorille kartta on ilmainen. Maksu maksetaan ensin Rastilippu-palvelussa, minkä jälkeen pdf-muotoinen kartta tilataan kuntorastisivujen kautta ja tulostetaan itse. Sarja- ja kausikorteilla maksavat, piikkilistoilla olevat ja erilaisilla liikuntasetelivahtoehdoilla maksavat tilaavat kartat suoraan ilman Rastilippu-palvelua. Kuntorastien tuotot käytetään vanhaan malliin lasten- ja nuorten suunnistuskoulutuksen ja -toiminnan järjestämiseen.

Opastus: