Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Kuntorastit: Touruvuori

Ajankohta:

To 05.08.2021 17-18:30

Järjestäjä:

Jari Pitkänen/Ali Korhone, ,

Rastilippu:

Omatoimirastit:

Kartat tilattavissa tapahtumaa seuraavana päivänä.

Tulokset:

Lisätietoa:

Ratamestari: Jari Pitkänen

A-Rata, 6,4 km, 18 rastia
B-Rata, 5,4 km, 15 rastia
BL-Rata 4.1 km, 10 rastia
C-Rata, 4,1 km, 11 rastia
D-Rata, 2.5 km, 7 rastia

Ratamestarin kommentit:
Kesälomakausi alkaa lähenemään loppuaan ja firmaliiga & Jukola kolkuttelee nurkan takana. Nyt on hyvä tilaisuus käydä hiomassa kisakunto kohdilleen. Ratamestari oli hövelillä päällä ja piirteli melko runsasrastiset radat Touruvuoren tuttuun maastoon, pituudet kuitenkin melko kohtuullisia, joten tiukkaa rastin ottoa on tarjolla. A, B ja BL radat käyvät useamman rastin voimin kartan koillisosassa, jossa peitteisyys saatta paikoin aiheuttaa haasteita, joten tarkkana saa olla. B-radan voi halutessaan lyhentää BL- radaksi suunnistamalla 7 rastilta 13 rastille ja siihen perään B-radan loput rastit.

C-radalla tarjolla polkukiertoja, mutta myös metsäsuunnistusta voi harjoitella suoremmilla reitinvalinoilla. D-rata sopii perheen pienimille polkukiertoineen.

Viimeiseltä rastilta maaliin johdattelava polku on kärsinyt uuden avohakkuun myötä, joten aukon alareunaan on lisätty keltaisia kuitunauhoja helpottamaan polun loppuosan löytämistä. Näin kenenkään oma huippusuoritus ei kärsi turhasta polun etsimisestä. Aukkoa ei ole merkattu karttaan amatöörijärjestäjien pienen kömmähdyksen takia ;)

Lähtöön matkaa noin 400 m ilmottautumisesta. Pysäköintitilaa rajallisesti, joten kimppakyytiä, polkupyörää & linkkiä suositellaan.

Tervetuloa

Opastus: