Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Kuntorastit: Ylistönmäki

Ajankohta:

To 22.04.2021

Järjestäjä:

Lauri Pohjola, 0408214973,

Rastilippu:

Omatoimirastit:

Kartat tilattavissa tapahtumaa seuraavana päivänä.

Tulokset:

-

Lisätietoa:

B: 4.3km, 22 rastia
D: 1.6km, 8 rastia.

Radat on maastossa joka on 90% sula. Pitkä rata jakautuu kahteen osaan. Ensin kierrellään Ylistönmäkeä ja reitinvalinnan jälkeen siirrytään Kylmänoron toiselle puolelle Kekkolaan jossa tarjolla tiukkaa rastinottoa. B-radasta voi hyvin juosta vain toisen osion, jos haluaa lyhyemmän haastavan harjoituksen D-radan sijaan. Hankea on tarjolla parilla välillä mutta vain yhdelle rastille mennessä on pakko kastella kengät lumeen. Pitkällä radalla rastipisteet on haastavia mutta pienellä alueella joten eksymään ei pääse, ainakaan kauaksi.

Helppo lyhyt D-rata seurailee Ylistönmäen polkuja.

Ylistönmäki 2021

Ylistönmäki 2021

Suunnistajan kauppa myös paikalla 22.4. klo 17-19.

Osallistumismaksu on 5 €. Seuran alle 16v. Nuorille kartta on ilmainen. Maksu maksetaan ensin Rastilippu-palvelussa, minkä jälkeen pdf-muotoinen kartta tilataan kuntorastisivujen kautta ja tulostetaan itse. Sarja- ja kausikorteilla maksavat, piikkilistoilla olevat ja erilaisilla liikuntasetelivahtoehdoilla maksavat tilaavat kartat suoraan ilman Rastilippu-palvelua. Kuntorastien tuotot käytetään vanhaan malliin lasten- ja nuorten suunnistuskoulutuksen ja -toiminnan järjestämiseen.

Toimimme viranomaisten määräysten ja Suunnistusliiton ohjeiden mukaan. Tilanne voi muuttua nopeasti, joten seuraa nettisivujamme.

Opastus: