Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Kuntorastit: Kinkovuori

Ajankohta:

To 07.07.2022 17-18:30

Järjestäjä:

Erkki Häkkinen, , erkki.hakkinen(at)elisanet.fi

Rastilippu:

Tapahtuma, omatoimirastit
Jos käyt omatoimirasteilla niin suorita maksu omatoimitapahtuman kautta.

Omatoimirastit:

Kartat tilattavissa tapahtumaa seuraavana päivänä.

Tulokset:

-

Lisätietoa:

Kuntorastit 7.7.2022 järjestetään Kinkomaan puolelta Raudanriutan ja Kinkovuoren maastoon. Maastossa on osia, joissa aivan viime vuosina ei kuntorasteilla ole suunnistettu. Maasto vaihtelee melko hyväkulkuisesta kangasmäestä kivisiin rinteisiin. Reitinvalinnoilla sekä polkuja käyttäen voi ohittaa pahimmat kivikot ja tiheät alueet. Lyhimmät radat C ja D tukeutuvat polkuihin ja radan loppuosassa pyöräteihin ja katuihin.

Kartta on jatkoa viime vuoden Paasivuoren karttaan - nyt Paasivuoren tien itäpuolelta. Kartoitus on tehty viime syksyn ja tämän kevään aikana. Kartalla on käytetty kuviorajana vihreää katkoviivaa erottamaan kuviorajat maaston lukuisista kivistä. Kivikuvauksessa pääosin on pyritty valitsemaan yli 1.5m kivet, joskin joitakin selvästi erottuvia alimittaisia kiviä on poimittu. Kivikon ja louhikon kuvaus kannattaa huomioida reitinvalinnoissa.

Ilmoittautuminen sekä maali sijaitsevat Kinkomaan koululla. Paikoitus on Kinkomaan urheilukentällä, jonne opastus Säynätsaloon menevältä tieltä. Urheilukentältä on opastus koululle n. 300 m.

Lähtöpaikalle on ilmoittautumispaikasta Kinkomaan koululta n. 800m. Lähtöön ei ole viitoitusta vaan vapaavalintainen reitti kulkee pyöräteitä myöten. Viimeiseltä rastilta maaliin Kinkomaan koululle rastiväli kulkee Ahvenlammen asuntoalueen läpi katuja, pyöräteitä tai polkuja pitkin reitinvalinnan mukaan.

Lähtöön siirryttäessä ja viimeiseltä rastilta maaliin suunnistaessa tonteille meno on ehdottomasti kielletty.

A rata käy melko lähellä Paasivuoren louhosta, jossa on mahdollisesti louhintatyöt käynnissä. Tämä alue on merkitty kielletyksi alueeksi.

Radat ja kartan mittakaava:
A: 6,1 km 15 rastia, 1:10000
B: 4,9 km 13 rastia, 1:10000
BL: 3,9 km 9 rastia, 1:10000
C: 2,9 km 8 rastia, 1:7500
D: 2,5 km 7 rastia, 1:7500

Ratamestari Erkki Häkkinen

Opastus: