Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Kuntorastit: Tuomiojärvi-Viitaniemi

Ajankohta:

To 20.04.2023 17-18:30

Järjestäjä:

Jari Pitkänen, 040 7041 508, jari_pitkanen(at)yahoo.com

Rastilippu:

Omatoimirastit:

Kartat tilattavissa tapahtumaa seuraavana päivänä.

Tulokset:

Lisätietoa:

Sprintti SM tason kartalla, radoista ei niin varmuutta....
A-rata: 3,8 km, 25 rastia
B-rata: 2,3 km, 16 rastia

Matkat linnuntietä joten todellinen matka pidempi.

Kuntorastikeskus on Rajakadun kampuksen pihassa koulun pääsisäänkäynnin lähistöllä. Pysäköinti on sallittu koulun piha-alueen parkkiruuduissa klo 16:30 - 21:00. Myös Aatoksenkadun puolelta koulun pihasta löytyy parkkitilaa. Parkin ohjausta ei ole tarjolla, ruudut kertoo sallitut pysäköintipaikat. Lämpötolpallisille paikoille EI saa pysäköidä, EIVÄTKÄ koulun sisätilat ole suunnistajien käytössä!!!!. Tarvittaessa lisää kiekollista parkkitilaa löytyy Viitaniemen uimarannan parkkipaikalta.

Lunta on todennäköisesti joissain kohdin mutta tavallisillakin lenkkareilla pärjää kyllä.

Reitillä on pari tien ylitystä, joten ollaan niissä varovaisia ja katsotaan ensin vasemmalle, sitten oikealle ja vielä kerran vasemmalle!

Päiväkodin aikataulujen johdosta suunnistamaan pääsee klo 17:00 alkaen, ei yhtään aiemmin. Reitille osuvan päiväkodin alueen portteja ei saa sulkea sillä ne avataan tarkoituksella klo 17:00 alkaen. Rastiliput poistetaan maastosta tapahtuman jälkeen. Omatoimisuunnistajat huomioikaa, että tarhan pihalla on virallista toimintaa arkena klo 7-17, joten välttäkää tuota ajankohtaa. Jos omatoimisuunnistaja kulkee porteista, pitää ne myös muistaa sulkea.

Kuntorastien hinnasto sekä toimintaohje.

Muista suunnistaessa sprinttisuunnistuksen kielletyt kohteet! Niitä pitää kunnioittaa vaikka maastossa esimerkiksi aidasta pääsisikin helposti läpi.
Sprintin kielletyt kohteet

Opastus: