Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Kuntorastit: Keski-Palokka

Ajankohta:

To 02.05.2024 17-18:30

Järjestäjä:

Maria Hyttinen rm, 0505002932, mariahyttinen(at)hotmail.com

Rastilippu:

Omatoimirastit:

Tulokset:

TuloksetVäliajatLivelox

Reittihärveli ilmestyy yleensä viimeistään rasteja seuraavan päivän aikana

Lisätietoa:

Keski-Palokan kuntorasteilla on tarjolla kolme eri mittaista rataa pituudeltaan 3.5, 2.4 ja 1.1 kilometriä rastiväliviivoja pitkin. Todellinen kuljettu matka tulee olemaan ilmoitettua ratapituutta pidempi.

Kyseessä on sprinttisuunnistus, joskin kaikkiin ratoihin sisältyy osuuksia myös metsäpoluilla ja hiekkateillä. Polkujen ulkopuolella ei tarvitse liikkua. Vapunpäivän aamuna maasto oli pieniä laikkuja lukuun ottamatta lumeton, mutta maastojuoksuun soveltuvat jalkineet ovat silti lenkkitossujen sijaan erittäin suositeltavat.

Keski-Palokan koulun piha-alueen viralliset parkkipaikat ovat osallistujien käytössä tapahtuman ajan. Saarijärventieltä Haukkamäentielle käännyttäessä koulun välittömässä läheisyydessä on myös hiekkaparkkipaikka, johon saa pysäköidä parkkikiekolla. Pysäköithän ohjeiden mukaisesti ja vain merkityille paikoille välttyäksesi pikavoitolta!

Kertaathan myös sprinttisuunnistuksessa kielletyt kohteet ennen tapahtumaa. Oliivinvihreällä merkityillä piha-alueilla ei saa liikkua, ja tummanvihreällä merkityt pensaat tulee kiertää. Teiden ylityksissä tulee noudattaa yleistä varovaisuutta.

B-rata 3.5 km, 18 rastia, 1:4000 / 2 m
C-rata 2.4 km, 12 rastia, 1:4000 / 2 m
D-rata 1.1 km, 6 rastia, 1:4000 / 2 m

Sprintin kielletyt kohteet

Suunnistajan kauppa paikalla.

Opastus: