Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Kuntorastit: Kinkovuori

Ajankohta:

To 25.07.2024 17-18:30

Järjestäjä:

Antti Kuhasalo, 040-5151086, antti.kuhasalo(at)elisanet.fi

Rastilippu:

Omatoimirastit:

Tulokset:

TuloksetVäliajatLivelox

Reittihärveli ilmestyy yleensä viimeistään rasteja seuraavan päivän aikana

Lisätietoa:

Kuntosuunnistusrasteja haetaan Raudanriutan ja Kinkovuoren maastoissa. A- ja E- radoilla piipahdetaan vähemmän tuttuihin, ei juuri suunnistuskäytettyihin maaston osiin – ja niistähän löytyikin "oivallista" kivikkoa! C- ja D- radoilla liikutaan hyväkulkuisessa maastossa.
Kaikilla radoilla näkyväisyys on pääosiltaan hyvä.

D- rata(kaan) ei sovellu lastenrattaiden tms. kanssa liikkumiseen, vaikka pääosin polkupohjilla pystyy kulkemaan – mutta ei joka paikassa.

Tapahtumassa "Ratamestarin Extra" on E- rata, joka on "Erikoispitkä Keskimatka". Rata on kaikin puolin vaativampi kuin A- rata. Paikoin myös maaston kulkukelpoisuus on A- rataa haastavampi.

A 6,3 km, 15 rastia
B 5,3 km, 13 rastia
BL 3,8 km, 12 rastia
C 3,0 km, 13 rastia
D 2,1 km, 9 rastia
E 8,6 km, 20 rastia
Kaikki kartat ovat mittakaavassa "1 : 7500 / 5 m" – paitsi D mittakaavassa "1 : 5000 / 5 m".
Kartat ovat kokoa A4, ei muovissa.
Kartta on seuran uusi Paasivuori-Sääksvuori- alueen kartta, päivitetty syksyllä 2023. ja paikoin "pikkulisätty" kesällä 2024.

Ilmoittautumispaikka, rastikeskus, on "aidan sisällä" kivilouhimon alueella, sen länsinurkassa. Kestopäällystetieltä on Paasivuorentietä matkaa kivilouhimolle n. 1 km.

Opastettu pysäköinti on kivilouhimon alueella (lupa on) ja lisäksi tienvarsipysäköintiä Paasivuorentien varressa sekä ennen että jälkeen rastikeskuksen. Pysäköinti VAIN TIEN YHDELLE LAIDALLE niillä kohdilla, joissa ylipäänsä voi eli saa pysäköidä – ellei pysäköinninohjaaja nimenomaan ja tarkoituksella toisin opasta.

Opastus alkaa Muurame-Säynätsalo- tien (tie 6090) ja Paasivuorentien risteyksestä.
Maastopolkupyörällä rastikeskukseen voi kurvailla mm. Rajahongan Partastenmäeltä noin kaakkoon ja Sääksjärven lounaisnurkalta rautatietunnelin suun päältä noin etelälounaaseen.
(ks. tarkemmin esim. Kansalaisen Karttapaikka)

Opastus: