Nuorten Jukola (päivitetty 17.8)

Tapahtuman ajankohta:

Kisasivusto

Nuorten Jukolaan on saatu täyteen seuran omia joukkueita kolme eli kaikki mukaan ilmoittautuneet voivat varautua lähtemään. Lähtö tulee olemaan perjantaina iltapäivällä 21.8. ja paluu kilpailun jälkeen lauantaina. Matka tehdään linja-autolla. Majoitus on koulumajoituksessa. Tarkemman aikataulun lähtijät saavat omiin sähköposteihin loppuviikosta.

Bussinfo, yms 14.8.2014

Nuorten Jukolaan lähtö pe 21.8. klo 13.30 Alban pysäkiltä Mattilanniemestä. Matkalla ruokailu ABC:llä ja perillä käydään illalla tekemässä mallisuunnistus.

Majoitus koululla eli oma patja + makuupussi ym. tarvikkeet mukaan. Koululla on illalla iltapala ja aamulla aamupala.

Lauantaina juostaan kilpailu. Lauantaina jokainen ruokailee päivän aikana kilpailupaikan ravintolassa. Näytti olevan lasagnea ruokana 7 €. Paluumatkalla pysähdytään ja jokainen voi ruokailla silloin oman mielensä mukaan.
Varaa mukaan omia eväitä ja rahaa lounaaseen kilpailupaikalla ja paluumatkan ruokailuun.

Joukkueiden juoksujärjestykset ilmoitetaan alkuviikosta. Reissun omavastuu tulee muodostumaan ruokailujen kustannuksista n. 20€ ( menomatkan lounas, iltapala ja aamupala). Omavastuu kerätään menomatkalla.

Pyytäkää tarvittaessa vapaata koulusta.

Jos reissusta on kysymistä tai et pääsekään lähtemään, ole yhteydessä Vesa Klemettiseen vesa.klemettinen(at)pp.nic.fi, 0400-790805

Käykääpä tutustumassa Nuorten Jukola sivuilla ratamestarin ja valvojan lausuntoihin sekä kilpailuohjeisiin ja karttapaloihin.

Joukkueiden kokoonpanot 17.8

1.joukkue: Lasse Laakso, Konsta Sipiläinen, Elsa Näpänkangas, Topi
Laakso, Kaisa Klemettinen, Veera Klemettinen ja Otto Kaario.

2.joukkue: Lassi Vaismaa, Arttu Kaario, Miina-Maria Tuomala, Riikka
Lilja, Elisa Viholainen, Maiju Kovanen ja Paulus Sulkula.

3.joukkue : Anu Kovanen, vielä etsinnässä (suunnistajan pankki), Liisa Lilja, Aatu Sammalisto, Evita Sulkula, Katariina Aaltonen ja Otto Hannunen.

Valinnoista valintaraadin kommenttina, että muutamien osuuksien kohdalla valinnat olivat erittäin vaikeita ja yhtä hyviä suunnistajia jäi kakkosjoukkueeseen, joka sekin on ennakkoon vahva ja kilpailee tasaväkisesti ykkösjoukkueen kanssa !
Joukkueiden valintaperusteena olivat koko kauden näytöt.