Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Leirit ja tapahtumat

Infopaketti seuran ulkopuolisesta suunnistustoiminnasta.


Suunta Jyväskylän lasten ja nuorten leirit ja yhteiset kisamatkat 2022

Peurungan treenipäivä 16.10.

Kaksi harjoitusta, analyysit+luento, ruokailut ja kylpylä. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen MyClubissa


Ruokolahden syysleiri 17.-21.10.

Suunta Jyväskylän syysleiri pidetään tällä kertaa Ruokolahden alueella. Maanantaista perjantaihin kestävä leiri on ajoitettu koulujen syyslomaviikolle. Luvassa on perusharjoittelua upeissa eteläkarjalaisissa Saimaan syleilemissä maastoissa. Raskaisiin maastoihin haettaneen kevennystä Joutseno-Lappeenranta suunnan kankailta. Leiri on suunnattu erityisesti valmennusryhmäläisille, mutta harjoituksista tullaan räätälöimään myös nuorten taitoryhmäläisille tarkoitetut versiot. Eli nyt nuoremmatkin suunnistajat rohkeasti reissuun ja hakemaan kokemusta uudenlaisista maastoista! Tarkemmat tiedot liitteessä.


Lapuan leiri 30.4.-1.5.2022

Viime vuoden tapaan lähdemme leirille Suunta Jyväskylän junnuporukalla Lapualle huhti-toukokuun vaihteessa. Mukaan voi lähteä koko perhe. Etusijalla varauksissa ovat omalla autolla matkaan lähtevät. Otamme leirille mukaan myös lapsia ja nuoria ilman vanhempia, jos kyydeissä ja majoituksessa on tilaa. Näiden lasten ja nuorten huoltamisesta sovitaan erikseen jonkun mukaan lähtevän perheen kanssa.

Majoitumme Huoneistohotelli Simpsiön Kullakseen ja osallistumme Virkiän kaksipäiväisiin kevätkansallisiin viikonlopun aikana. Majoitusta on varattu Simpsiön Kullaksesta 40:lle nopeimmalle. Majoitus ja aamupala maksavat n. 40€/leiriläinen. Leiriä varten on saatu Lapti Oy:ltä stipendi lasten maksuja helpottamaan.

Sitovat ilmoittautumiset myClubissa majoitukseen 31.3. mennessä. Kommentteihin kirjoitetaan perheen muiden lähtijöiden nimet ja se, onko autossa tilaa muille. Jokainen hoitaa kisailmoittautumisen Virkiän kevätkansallisiin itse.


Särkänniemisuunnistus 21.5.2022

Suunta Jyväskylä järjestää yhteisen kisareissun bussilla Särkänniemisuunnistukseen la 21.5.2022, jos myClubiin tulee tarpeeksi ilmoittautuneita 30.4. mennessä. Ilmoittaudu vasta sen jälkeen kisaan itse.

Särkänniemisuunnistus on kiva tapahtuma. Klo 10-12 kilpaillaan sprinttiradoilla Särkänniemessä ja sen jälkeen jäädään hurvittelemaan elämyspuistoon. Kotimatkalle lähdetään klo 17.

Kilpailusarjoja Särkänniemisuunnistuksessa on 5-16 -vuotiaille. Lasten radat on suunniteltu lasten ehdoilla ja sopivat jopa aivan ensimmäistä kertaa suunnistaville lapsille. 14-16 vuotiaiden radat sen sijaan täyttävät arvokisatason kriteerit.

Reissuun tarvitaan mukaan myös paljon huoltajia. Huoltajan bussikyyti on ilmainen. Lapsilta peritään 15€ kyytimaksu ja ne jotka haluavat ostaa rannekkeen edullisemmin, voivat sellaisen valmiiksi kisasivuilta lähempänä tilata.


Leimaus -leiri Kuopiossa 6.-9.6.2022

Vuoden 2022 Leimaus-leiri järjestetään Kuopion Rauhalahdessa. Leimaus on pidetty Rauhalahdessa kerran aikaisemminkin kesällä 2010. Leimaukseen kuuluu paljon muutakin kuin pelkkää suunnistusta. Rauhalahdessa on suosittu uimaranta ja eläinpuisto sekä paljon mukavaa tekemistä ulkona.

Suunta Jyväskylän leiriläisille ja huoltajille on varattu majoitus ja hotelliaamupala Siilinjärven Kunnonpaikasta (n. 15km Rauhalahdesta). Muut ruoat syömme Rauhalahdessa ja iltapalat kuljetamme eväspusseina Rauhalahdesta mukanamme majapaikkaan. Kuljemme leirille sekä majoituspaikan ja harjoitusten väliä, leirille lähtevien aikuisten autoilla. Tämän vuoksi etusijalla leiripaikoille ovat lapset, joilta lähtee oma aikuinen auton kanssa mukaan. Sen jälkeen kun meillä on tarpeeksi aikuisia ja autoja, otetaan lapsia ja nuoria mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leirin kustannukset:
- leirimaksu 170€ lapset, 145€ aikuiset
- Majoitus 110€
- Kuljetukset 30€
- Yhteensä 310€ lapset, 285€ aikuiset

Suunta Jyväskylä tukee lasten ja mukaan lähtevien aikuisten leirimaksuja. Lasten leirin kokonaishinnaksi tulee n. 240€ (valmennusmaksun maksaneilta 210€). Aikuisten lopullinen hinta leirille määräytyy lähtijöiden mukaan. Aikuisten leirimaksuun vaikuttaa myös, onko hän seuran jäsen ja suunnistuskoulun vetäjä. Sekä, onko hän mukana leirillä ohjaajana.

Leimausleirin varsinainen ilmoittautuminen päättyy huhtikuun alussa. Mutta: Meillä on Kunnonpaikassa varattuna kaikki heidän hostellihuoneensa, yht. 28 petipaikkaa. Tämän vuoksi Suunta Jyväskylän leirille haluavat lapset, nuoret ja aikuiset ilmoittautuvat ensin myClubissa 15.3. mennessä. Sen jälkeen leiriporukka lyödään lukkoon ja kaikki ilmoittautuvat leirille omatoimisesti leimausleiri.fi -osoitteessa 2.4.2022 mennessä saatuaan tiedon leirille ”hyväksymisestä”. Ilmoittautumisohjeita tulossa 15.3. jälkeen niille jotka lähtevät mukaan.