Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Leirit ja tapahtumat

Suunta Jyväskylän lasten ja nuorten leirit ja yhteiset kisamatkat 2024


Tälle sivulle täydennetään tietoa vuoden 2024 leireistä ja kisamatkoista syksyn aikana, kun suunnitelmat tarkentuvat. Alustavaa kalenteria löytyy myös vuoden -24 kausikalenterista.

Lapuan nuorten kevätleiri 20.-21.4.2024

Viime vuosien tapaan lähdemme leirille Suunta Jyväskylän junnuporukalla Lapualle huhtikuun lopussa. Mukaan reissuun voi lähteä koko perhe. Etusijalla ovat omalla autolla matkaan lähtevät taitoryhmäikäiset perheineen. Otamme leirille mukaan myös lapsia ja nuoria ilman vanhempia, jos kyydeissä ja majoituksessa on tilaa. Näiden lasten ja nuorten huoltamisesta sovitaan erikseen jonkun mukaan lähtevän perheen kanssa. Jos majoituspaikkoja jää, myös muut seuran jäsenet ovat tervetulleita.

Majoitumme Huoneistohotelli Simpsiön Kullakseen ja osallistumme Virkiän kaksipäiväisiin kevätkansallisiin viikonlopun aikana. Majoitusta on varattu Simpsiön Kullaksesta 40:lle nopeimmalle. Majoitus ja aamupala maksavat n. 40€/leiriläinen. Lauantaina kisan jälkeen teemme yhteisen harjoituksen Simpsiöllä ja majoituspaikassa on mahdollisuus ruokailla (n.15euroa/hlö), jos ruokailijoita ilmoittautuu tarpeeksi. Ruokailun jälkeen on yhteistä suunnistusohjelmaa. Kyytimaksut hoidetaan autokunnittain.

Sitovat ilmoittautumiset myClubissa majoitukseen 1.4. mennessä. Kommentteihin kirjoitetaan perheen muiden lähtijöiden nimet ja se, onko autossa tilaa muille. Jokainen hoitaa kisailmoittautumisen Virkiän kevätkansallisiin itse: irma.suunnistusliitto.fi.

Leimaus-leiri 3.-6.6.2024

Vuoden suurin nuorten leiri!

Nuorten Jukola + henkilökohtaiset kisat 17.-18.8.2024

Lähdetään isolla porukalla ja monella joukkueella vuoden tärkeimpään viestiin!


Infopaketti seuran ulkopuolisesta suunnistustoiminnasta.