Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Leirit ja tapahtumat

Infopaketti seuran ulkopuolisesta suunnistustoiminnasta.


Suunta Jyväskylän lasten ja nuorten leirit ja yhteiset kisamatkat 2023

Koko seuran kevätleiri 7.4.-10.4. | Viro

Leiri siirtyi lumitilanteesta johtuen Viroon!


Lapuan leiri 29.4. | Lapua

Viime vuosien tapaan lähdemme leirille Suunta Jyväskylän junnuporukalla Lapualle huhtikuun lopussa. Mukaan reissuun voi lähteä koko perhe. Etusijalla ovat omalla autolla matkaan lähtevät taitoryhmäikäiset perheineen. Otamme leirille mukaan myös lapsia ja nuoria ilman vanhempia, jos kyydeissä ja majoituksessa on tilaa. Näiden lasten ja nuorten huoltamisesta sovitaan erikseen jonkun mukaan lähtevän perheen kanssa. Jos majoituspaikkoja jää, myös muut seuran jäsenet ovat tervetulleita.

Majoitumme Huoneistohotelli Simpsiön Kullakseen ja osallistumme Virkiän kaksipäiväisiin kevätkansallisiin viikonlopun aikana. Majoitusta on varattu Simpsiön Kullaksesta 40:lle nopeimmalle. Majoitus ja aamupala maksavat n. 40€/leiriläinen. Lauantaina kisan jälkeen teemme yhteisen harjoituksen Simpsiöllä ja majoituspaikassa on mahdollisuus ruokailla (15euroa/hlö), jos ruokailijoita ilmoittautuu tarpeeksi. Ruokailun jälkeen yhteistä suunnistusohjelmaa. Kyytimaksut hoidetaan autokunnittain.

Sitovat ilmoittautumiset myClubissa majoitukseen 14.4. mennessä. Kommentteihin kirjoitetaan perheen muiden lähtijöiden nimet ja se, onko autossa tilaa muille. Jokainen hoitaa kisailmoittautumisen Virkiän kevätkansallisiin itse IRMAssa.


Särkänniemisuunnistus 20.5. | Tampere

Lähdetään isolla porukalla vuoden hauskimpaan sprinttiin! Sarjat 9-16-vuotialle. Särkänniemisuunnistuksen kisasivut.


Leimaus | Tampere

Suomen suurin suunnistusleiri! 8-18-vuotialle. Ilmoittautuminen päättyy 12.2. Leimauksen sivut.


Nuorten Jukola -leiri 12.-13.8. | Paikka avoin

Perustaitojen harjoittelua sekä NuJuun valmistautumista! Paikka vielä avoin, tarkentuu kevään mittaan.


Nuorten Jukola sekä Kompassicupin finaali 19.8-20.8. | Hyvinkää

Nuorten vuoden tärkeimpään viestiin lähdetään bussilla useiden joukkueiden voimin! Osuuksia 12-18-vuotiaille suunnistajille. Yötä ollaan hotelli Hyvinkään Sveitsissä, ja sunnuntaina kisaillaan henkilökohtaisissa kilpailuissa Kompassicupin sekä INOV-liigan finaalien muodossa.


Valmennuksen syysleri 17.-19.10 | Itä-Suomi

Valmennuksen syyslomaleirille kannustetaan lähtemään myös niitä nuoria, jotka harjoittelevat jo hieman tavoitteellisemmin ja selviävät HD14-tason radoista.